Maak kennis met onze professionele autogarage te Almere

U bent op zoek naar een autogarage in Almere en zodoende bent u bij Markerkant terecht gekomen. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van schadeherstel en spotrepair, maar ook voor onderhoud en de APK keuring kunt u natuurlijk bij ons terecht. Wenst u meer informatie over onze dienstverlening? Lees dan zeker even verder!

Autogarage Almere

Reken op onze uitstekende service

Om veilig de weg op te kunnen, is regelmatig onderhoud aan uw auto noodzakelijk. Zo kunnen eventuele mankementen snel verholpen worden en voorkomt u dat uw auto plotseling stil komt te staan. Laat u uw APK keuring over aan ons, dan bent u gegarandeerd van kwalitieit en service. Al onze monteurs zijn gediplomeerd en gaan met grote vakkundigheid aan de slag. Mochten er reparaties nodig zijn, dan stellen wij u hier vroegtijdig van op de hoogte en geven we een indicatie van de kosten. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Wij volgen regelmatig cursussen en zijn continu op de hoogte van ontwikkelingen in ons vakgebied. Daarom kunnen wij iedere reparatie, groot of klein, snel verhelpen. U kunt hierbij denken aan een airco check, het uitlijnen van banden, laswerk en spotrepair. Spotrepair is een techniek waarbij kleine beschadigingen met lakschade onzichtbaar worden hersteld. In korte tijd werken wij krassen en roest weg!

Een offerte op maat aanvragen

Bent u enthousiast over onze autogarage in Almere? Maak dan direct een afspraak door ons te bellen. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website. U geeft simpelweg uw kenteken aan ons door en de gewenste reparatie(s). Vervolgens geven wij u een prijsindicatie.

   Contact      Bereken Nu!