De auto garage in Almere kenmerkt zich door uitstekende service

Maak kennis met Autoschade Markerkant! Wij zijn een professionele auto garage in Almere waar u kunt rekenen op een uitstekende service. Tevens vindt u bij ons alle diensten onder één dak, u hoeft dus niet verder te zoeken! Wenst u meer informatie, dan kunt u direct contact opnemen door te bellen.

Heeft uw auto onverhoopt schade opgelopen? Hoe vervelend dit ook is, het is belangrijk om dit zo snel mogelijk op te lossen. Niet alleen voor uw verzekering, ook omdat een lakbeschadiging kan gaan roesten. Veel mensen stellen de herstelwerkzaamheden uit omdat ze bang zijn dat het veel geld en tijd kost. Dit is verleden tijd wanneer u kiest voor de diensten van onze auto garage in Almere. Wij gebruiken de spotrepairtechniek waardoor beschadigingen met lakschade onzichtbaar worden hersteld. Deze techniek is niet alleen voordelig, maar wordt ook nog eens snel uitgevoerd. Meestal neemt het gehele proces maar twee uur in beslag!

Voor al onze herstelwerkzaamheden geldt dat wij minimaal vier jaar garantie geven. Omdat wij werken volgens de Focwa Hiqure normen, bent u verzekerd van professioneel herstel. Zo gebruiken wij ook enkel gecertificeerde onderdelen en hebben wij gekwalificeerd personeel in dienst. Ook bieden wij u een gratis leenauto aan wanneer wij bezig zijn met de reparatie!

Auto garage Almere

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven? Vraag dan online een offerte aan. Vul simpelweg de klus in die u aan ons wilt overlaten, zoals de wintercheck, een APK keuring of een grote onderhoudsinspectie. Vervolgens hoeft u enkel uw kenteken in te vullen en kunnen wij een goede prijsindicatie geven. Natuurlijk kunt u ons ook direct bellen om een afspraak te maken.

   Contact      Bereken Nu!